Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό Σοφοκλή έπρεπε να γραφεί;


PDFΕκτύπωσηE-mail
Γιάννης Χαρισούλης
30/06/11    17:52    
Όλα στραβά και ανάποδα (τα θέλει και τα παθαίνει βέβαια) του πάνε, τώρα τελευταία, τα πράγματα, του Πιλάβιου. Ενοχλημένος ο Σοφοκλής από όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να σταματήσει η δημοσίευση των διαλόγων. Την ίδια μέρα όμως γίνονταν γνωστό κάτι άλλο που δεν είναι απλά ένας διάλογος. Στην «ΩΡΑ για Σπορ» το πρωτοσέλιδο της ήταν το εξής: 
«Σωτήρας της Ενωσης ο Παππάς. Χωρίς τα δικά του χρήματα θα ήταν ήδη καταδικασμένη. Αδειάζει την ΑΕΚ ο Νοτιάς. Τελευταία στιγμή ειδοποίησε ότι δεν στέλνει .. φράγκο για την αδειοδότηση. Αγώνας δρόμου στην για την άδεια. Αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα».
Λοιπόν κύριε Σοφοκλή τι γίνεται εδώ πέρα; Για ποια αδειοδότηση ανησυχούν στην ΑΕΚ; Δεν ήταν όλα τακτοποιημένα; Και αν δεν ήταν τακτοποιημένα γιατί της δώσατε άδεια; Και αν πάλι είχε εκκρεμότητες με ποια «ημερομηνία» θα στριμωχτούν και πότε θα γίνει αυτό; Και αφού από το δικό της ρεπορτάζ (της ΑΕΚ δηλαδή) βγαίνει ότι κάνουν «αγώνα δρόμου» για να τακτοποιήσουν τα.. κενά γιατί ο εκλεκτός σας κ. Δημητρίου μόνο στον φάκελο του Ηρακλή είδε ότι υπήρχαν ελλείψεις;
Βλέπετε κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ (ή μήπως να λέμε κ. πρόεδρε της ΑΕΚ;) δεν μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Γιατί αν φυσικά το ξέρατε μπορεί να ζητούσατε και από τους ανθρώπους της «Ωρας» να μην δημοσιεύσουν τις πληροφορίες τους. Αλλά βέβαια μήπως είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτετε ότι ο φάκελος της ΑΕΚ είναι διάτρητος; Ο Γαβαθιώτης αποκάλυψε απίθανες λεπτομέρειες που βέβαια δεν σας συγκίνησαν. Και φυσικά μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι ο Γαβαθιώτης σας αντιπολιτεύεται ή ότι είναι «γαύρος». Όμως όταν και η Ενωσίτικη «Ωρα» αποκαλύπτει ότι «κινδυνεύει η αδειοδότηση» αυτό σημαίνει ότι ακόμα και τώρα μπορεί ο φάκελος της ΑΕΚ να είναι «λειψός».
Και σεις αντί να απολογείσθε για ένα ακόμα σκάνδαλο σπεύσατε στον εισαγγελέα για να απαγορεύσει τους διαλόγους. Όμως και αυτό να γίνει πρόεδρε της ΕΠΟ ο κόσμος έβγαλε για όλα τα συμπεράσματα του. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε ότι αφορά τον Ηρακλή και την αδειοδότηση του (γιατί από αυτή ξεκίνησαν όλα τα άλλα δεινά για την κυανόλευκη ΠΑΕ) ο κόσμος δεν έχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι εσείς και πολλοί από τους μετέχοντες στους «καφενειακούς» διαλόγους τον στήσατε για να εξυπηρετήσετε τους δικούς σας (ή τον δικό σας).
Όμως δεν υπολογίσατε, ανάμεσα στα άλλα και το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο». Τώρα τι θα κάνεις Σοφοκλή Πιλάβιε; Μήπως θα ζητήσεις από την «Ωρα» να πάρει πίσω το πρωτοσέλιδο της; Μήπως θα πεις ότι και αυτό δεν έπρεπε να γραφεί; Η μήπως τελικά πρέπει να μάθουμε αν η ΑΕΚ (και γιατί όχι και άλλες ΠΑΕ) έχουν ακόμα ανοιχτούς τους φακέλους του; Μετά από όλα αυτά Σοφοκλή Πιλάβιε οι διάλογοι σε ενοχλούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου