Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ"


Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
evraioi
"Καλημέρα από το Παρίσι
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζετε με τους εβραίους. Ένα έθνος που παρόλες τις κακουχίες του επιβιώνει και συνέχεια προσφέρει στην ανθρωπότητα. Το Ισραήλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα υγείας και έρευνας στον κόσμο και συνεχώς ερευνά για να σώζει ζωές. Κατατρέχεται από το σύστημα όπως και ο κομμουνισμός.
Το σύστημα δεν θέλει ποιότητα, θέλει το χρήμα στα χέρια των ολίγων και ας πεθαίνουν όλοι οι άλλοι αφού αρχικά είναι δούλοι τους.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι όλα τα μεγάλα ονόματα στην επιστήμη είναι εβραίοι και Έλληνες; Το σύστημα αποζυμά τις ικανότητές τους και τους κατατρέχει γιατί δεν θέλει την ευημερία των πολιτών.
Υπολογίστε τι προσφέρουν στην ανθρωπότητα τα διάφορα έθνη πάνω στη Γη για να κατάλβετε τι σημαίνει προπαγάνδα εναντίον κάποιων.
Όσο για την κομμουνιστική ιδεολογία, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην την θέλουμε όλοι. Το κακό είναι ότι όταν η ιδεολογία γίνει πολιτική "χάνει", διαβρώεται με τους μηχανσμούς της πολιτικής και όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να εκφραστεί σε ένα σύστημα που δεν της δίνει ούτε το λόγο και ένα ραδιοτηλεοπτικό γκέτο που λογοκρίνει για να μένει ο πολίτης απληροφόρητος.
Φυσικά η λαοκρατία θα ήταν στηνς μέρες μας το καλύτερο για να πέρναγαν όλοι από λαïκό δικαστήριο και να σταμάταγε ο παράνομος πλουτισμός που μένει μέχρι στιγμής ατιμώρητος.
Το χρήμα πρέπει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με άλλα μέσα διαβίωσης. Ψάξτε στο διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί κιόλας οργάνωση αχρήματης κοινωνίας. Όσο υπάρχει χρήμα θα υπάρχει και πόλεμος.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ που ξεδιάντροπα υπάρχει ακόμα στην κυβέρνηση, σας λέω λοιπόν ότι σήμερα είναι συνομώτες κατά της ανθρωπότητας και συνεργάζονται και με μουσουλμάνους τρομοκράτες όπως η Χαμάς και η Χες Μπολάχ. Γενικότερα όλη αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση της νροπής. Τουλάχιστον εδώ στη Γαλλία βάλανε φόρο στους πλούσιους, δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα;
Κατά τα άλλα, και μην το κρύβετε, σήμερα η Ελλάδα δεν έχει πλέον εδαφική κυριαρχία κι αυτό λόγω των πολιτικών και των βολεμένων που την πούλησαν για να γεμίσουν τις τσέπες τους".
Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου