Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η Νίκη Βόλου επιβεβαιώνει την BlueArena


PDF Εκτύπωση E-mail
05/02/14    15:11     Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
patsis_28_1_3_1.jpgΑρκετά στελέχη της Football League, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρός της, Σπύρος Καλογιάννης, επιχείρησε να διαψεύσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της BlueArena, το οποίο ανέφερε ότι ο Πάτσης γνώριζε από την προηγούμενη ημέρα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τις θέσεις ανόδου.
Η επιβεβαίωση του δημοσιεύματος έρχεται από τη Νίκη Βόλου,  η οποία τοποθετήθηκε επισήμως για την απουσία της από την ψηφοφορία. Σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης, τονίζεται: "Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, συνεπής στη θέση αυτή από την πρώτη μέρα που τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, έκρινε οτι δεν είχε απολύτως κανέναν λόγο να συμμετάσχει στη χθεσινή(4/2) έκτακτη συνεδρίαση τoυ Δ.Σ, η αναμενόμενη απόφαση του οποίου, για μια ακόμη φορά καταρράκωσε το κύρος και την αξιοπιστία της διοργανώτριας αρχής και εύλογα πλέον θεωρούμαστε αναξιόπιστοι, εύκολος στόχος και φτωχός συγγενής του ελληνικού ποδοσφαίρου". Πώς χαρακτηρίζει την απόφαση; ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ. Δηλαδή, μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στον Πάτση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Το γνώριζε, το συζήτησε 24 ώρες νωρίτερα με τον Καλογιάννη και γι' αυτό απουσίαζε.



Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Στις 2/2/2014, ομόφωνα το Δ.Σ της Football League αποφάσισε οτι η προκήρυξή της περί ανόδου τριών ομάδων στη Super League, ήταν αδιαπραγμάτευτη και οτι το σύνολο των ομάδων θα έκαναν πρόσθετη παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 4/2, προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση αυτή.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, συνεπής στη θέση αυτή από την πρώτη μέρα που τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, έκρινε οτι δεν είχε απολύτως κανέναν λόγο να συμμετάσχει στη χθεσινή(4/2) έκτακτη συνεδρίαση τoυ Δ.Σ, η αναμενόμενη απόφαση του οποίου, για μια ακόμη φορά καταρράκωσε το κύρος και την αξιοπιστία της διοργανώτριας αρχής και εύλογα πλέον θεωρούμαστε αναξιόπιστοι, εύκολος στόχος και φτωχός συγγενής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά οτι δεν έχουμε ούτε το κύρος, ούτε το ανάστημα να υψώσουμε τη φωνή μας και να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, ακολουθώντας τον δύσκολο και επίπονο δρόμο της σύγκρουσης, για το δίκαιο και την αλήθεια αλλά οτι είμαστε μια μικρή ποδοσφαιρική κατηγορία, άξια της μοίρα μας και δικαιώσαμε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την απαξιωτική συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας.
Από χθες δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Football League.
Καλούμε τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής όπως ορίσει εντός των προσεχών ημερών , νέο Δ.Σ με θέματα:
1ον: Τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ
2ον: Επαναπροσδιορισμός του πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Football League στη Γ" Εθνική κατηγορία.
Μετά το Δ.Σ, όπου θα αποφασιστούν οι όροι διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος και η έκδοση νέας προκήρυξης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άλλη συνεδρίαση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς"
Η προάσπιση των νομίμων, θα είναι πλέον δική μας υπόθεση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου