Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας... διατηρώντας ταυτόχρονα και την πρωθυπουργία!

Για το 1925 λέμε... το 2010 είναι άλλες εποχές.... πιο σκληρές... (με την σεξουαλική διάταση του όρου....)

Και μετά.... "κρέμασε" κόσμο!
Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης μας....















Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925: Στην φωτογραφία επάνω βλέπετε δύο καταχραστές του δημοσίου να θανατώνονται δι’ απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις.

Το 1925 ο Θεόδωρος Πάγκαλος αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διατηρώντας ταυτόχρονα και την πρωθυπουργία. Μέχρι την ανατροπή του, τον Αύγουστο του 1926, διέλυσε την Εθνοσυνέλευση, κατάργησε την ελευθεροτυπία, ενώ έλαβε και ορισμένα εντυπωσιακά μέτρα, όπως η καταδίκη σε θάνατο καταχραστών του δημοσίου χρήματος...

Μ για ΤαΧάλια

4 σχόλια:

rohamis είπε...
Γιατί δεν γράφετε όμως πως είναι και αυτός που "δώρησε" την Β.Ήπειρο στους συγγενείς του, τους αλβανούς; Ο ίδιος ο εγγονός του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει δηλώσει περήφανος αλβανός. Υπάρχει άρθρο στον Ιό της Ελευθεροτυπίας. Αυτοί μας κυβερνάνε κύριοι και κυρίες! Αλβανοί, αλβανοτσάμηδες, τουρκόσποροι και αραβόσποροι, γι' αυτό πάει κατά διαόλου αυτή η έρημη η χώρα!!!
εργδημεργ είπε...
Ναι, αλλα παρομοίως έπρεπε να κρεμάσει και την κλεπτομανη σύζυγό του... η οποία πήγαινε και ξάφριζε τα αθηναϊκα μαγαζια, ενω απο πίσω και απο απόσταση ερχόντουσαν δύο ασφαλίτες, που πλήρωναν τα κλοπιμαία, κάνοντας ταυτόχρονα νόημα "- Μη μιλας!" στους καταστηματάρχες.

Η αυστηρότητα προς τους άλλους είναι πανεύκολη υπόθεση.
Περίοπας είπε...
Ασε !! Ο εγγονος ειναι πιο εξυπνος..Στελνει πρωτα τον "Καλλικρατη" και μετα την συζυγο...αν του κατσει :D ;)
ARISTOTELIS είπε...
Καλά να αρχίζαμε να κρεμούσαμε καταχραστές του δημοσιου θα έπρεπε να χτιστεί εγοστάσιο να παράγει κρεμάλες τόσοooo πολύ δουλειά λέμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου