Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Αυτόνομης θύρας 10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από περίπου 9 μήνες, αβεβαιότητας, φημών, αγώνων κυρίως προδομένων, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής δείχνει να βρίσκει τον προσανατολισμό του. Δε θα μπούμε σε ανάλυση του αν ήταν σωστή ή λάθος η επιλογή της απορρόφησης των Ποντίων Κατερίνης. Η άποψη μας είναι ότι στο τέλμα που είχε φτάσει ο Ηρακλής από εχθρούς και φίλους, μια τέτοια συμφωνία και με τους όρους που αυτή έγινε, φαντάζει ως η πλέον ιδανική!
Από εδώ και πέρα πλέον ο Ηρακλής βρίσκεται ελαφρωμένος από βαρίδια του παρελθόντος και ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι λοιπόν στο χέρι της οικογενείας μας, αυτή η δυσάρεστη εμπειρία να αποτελέσει μια κακή παρένθεση και το μέλλον να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Πάντα όμως θα πρέπει να υπάρχει η φροντίδα, ο έλεγχος και η επαγρύπνηση ώστε να μην επαναληφτούν τα ίδια λάθη που μας οδήγησαν ως εδώ!
Και ακριβώς επειδή με μπαγιάτικα υλικά δεν φτιάχνεται φρέσκια σαλάτα παρακαλούμε – προτρέπουμε τη νέα διοίκηση να κρατήσει μακριά της, όλους αυτούς που θα σπεύσουν να διαφημίσουν το έργο τους στον Ηρακλή. Να κρατήσει μακριά της, όλους τους αυλοκόλακες ( και από τέτοιους στον Ηρακλή γεμίσαμε) που ήδη από το σημερινό αγώνα θα ποδοπατιούνται ώστε να πιάσουν στασίδι δίπλα από τη νέα διοίκηση και να φιγουράρουν στα αυριανά φύλλα των εφημερίδων. Μακριά όλοι αυτοί λοιπόν και ο Ημίθεος να δώσει να μη ξαναβρεθεί ο σύλλογος στην ανάγκη τους γιατί η κατάληξη θα είναι και πάλι τραγική.

Μαζί με το ΑΦΜ οφείλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο λειτουργιάς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τη μεριά μας δηλώνουμε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας ζητηθεί και ότι θεωρήσουμε εμείς σκόπιμο προς αυτή τη κατεύθυνση.
Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και η νέα διοίκηση έχοντας πάντα στο μυαλό, ότι η ομάδα στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη. Όχι γιατί πήρε πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά γιατί η ιστορία της, ο κόσμος της και η δυναμική του είναι μέγεθος μη μετρήσιμο. Εκμεταλλευτείτε την και μη σκύψετε το κεφάλι μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα. Μη δεχτείτε από κανέναν να σας χτυπάει στη πλάτη και να σας θεωρεί τον φτωχό συγγενή.
Ο Ηρακλής πρέπει και θα πρωταγωνιστεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Όπως γίνεται αντιληπτό η στήριξη στο νέο ξεκίνημα της ομάδας πρέπει να γίνει βίωμα για όλους τους οπαδούς και να μεταφραστεί σε παρουσία σε όλα τα γήπεδα όπου και να αγωνίζεται η φανέλα με τον Ημίθεο.
Για να πατήσουμε όμως γερά στα πόδια μας και να κάνουμε το πολυπόθητο βήμα μπροστά, πρέπει να ξεχρεώσουμε αρκετά γραμμάτια του παρελθόντος με ανθρώπους εντός και εκτός Ηρακλή. Κάθε μέρα που περνά αισθανόμαστε όλο και περισσότερο δικαιωμένοι σαν σύνδεσμος για τις θέσεις και τις επιλογές που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν αρνούμαστε τα λάθη μας, όμως τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια μας με ολοένα και πιο γοργούς ρυθμούς, μας δικαιώνουν πανηγυρικά, το ψέμα άλλωστε έχει κοντά ποδάρια. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ το “κασέτα - gate” του Ηρακλή είναι γνωστό και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τους πραγματικούς υπευθύνους της τραγωδίας καθώς και τα εξιλαστήρια θύματα της. Ακούσαμε πολλά, όσοι βρεθήκαν στις συνελεύσεις του συνδέσμου πριν τα Χριστούγεννα έμειναν με το στόμα ανοικτό μπροστά στις αποκαλύψεις και στον κυνισμό ορισμένων… οπαδών κατά τα άλλα του Ηρακλή. Δυστυχώς δεν μπορούμε για νομικούς λόγους να επεκταθούμε στο θέμα. Δεν θα κάνουμε πάλι εμείς τους ήρωες για να καταλήξουμε άλλη μια φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η ομάδα έχει ρεπόρτερ κάποιοι από αυτούς γνωρίζουν σε τι αναφερόμαστε, αν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τα αφεντικά τους ας δημοσιοποιήσουν όλους τους διαλόγους που έχουν στα χέρια τους για να μάθει επιτέλους ο κόσμος τι συνέβη σε αυτή την ομάδα. Ως τότε ο σύνδεσμος είναι ανοικτός για να πληροφορήσει τον οποιονδήποτε που θα θελήσει να ενημερωθεί.
Όσον αφορά τους ανθρώπους εκτός Ηρακλή που έκαναν τα πάντα για να βρεθούμε σε αυτή την δεινή θέση, τους δίνουμε το λόγο μας ότι θα μας βλέπουν μπροστά τους για πάρα πολύ καιρό ακόμα. Αρχής γεννωμένης από το ματς της Τετάρτης στο πάντα φιλόξενο Καυταντζόγλειο μεταξύ Δόξας Δράμας και Αστέρα Τρίπολης. Καλούμε λοιπόν όλο το κόσμο του Ηρακλή να δώσει μαζικά το πάρων στα επίσημα του σταδίου σε ακόμα ένα ειρηνικό συλλαλητήριο. Πρέπει να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουμε αυτό που έκαναν στην αγαπημένη μας ομάδα!!!

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ… ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

Υγ1: Προς όλους τους δημοσιογράφους – ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης: Η πολύχρονη ταλαιπωρία, μας έκανε να χάσουμε το χιούμορ μας γι’ αυτό αστειάκια και καζούρα στα καφενεία και στις ταβέρνες.

Υγ2: Προς λαλίστατους συμπολίτες: Εκεί που είστε ήμασταν και εδώ που είμαστε θα έρθετε, γι’ αυτό προσέξτε!

Υγ3: ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΟΫΜΕ…
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου