Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ιστορικές αποφάσεις από την "Κίνηση των Δέκα" στη Σερβία.



Χαρακτήρα «ιστορικό», έχουν πλέον, οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Βελιγράδι, στη κοινή σύσκεψη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων Βαλκανικών χωρών, με την παρουσία αντιπροσωπειών από Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία και Αρμενία.

Η κατ’ αρχήν ομόφωνη απόφαση διαμορφώθηκε, στην άμεση σύνταξη και υπογραφή μόνιμου πρωτοκόλλου συνεργασίας, μεταξύ πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων των χωρών: Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία (με αλφαβητική σειρά).

Παράλληλα, αποφασίστηκε να προταθεί σε όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, να προχωρήσουν σε παλλαϊκή συγκέντρωση των αντιπροσωπειών των φορέων αλλά και των Λαών των χωρών τους, στα τέλη της ερχόμενης άνοιξης, σε στάδιο του Βελιγραδίου. Με μία μεγάλη και ιστορική Πατριωτική οργάνωση της Σερβίας που αριθμεί με πάνω από μισό εκατομμύριο μέλη, καθώς και με αντίστοιχη Ρωσική, να δηλώνουν ήδη τη συμμετοχή τους, στη συγκέντρωση αυτή. Σε μια - επίσης ιστορική - συγκέντρωση στο κέντρο των Βαλκανίων, κατά την οποία, οι Λαοί των Βαλκανικών και Παρευξείνιων χωρών, μαζί με τους Λαούς της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Αρμενίας, θα δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους, να προχωρήσουν σε συνένωση των δυνάμεών τους, απέναντι στη Νέα Τάξη και στους διεθνείς τοκογλύφους που κατατρώνε τις σάρκες μας. Ακόμη, να καλέσουν τους ηγέτες των χωρών τους, και κυρίως την ηγεσία της υπερδύναμης Ρωσίας, να προχωρήσουν αμέσως στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική συνένωση των χωρών του ιστορικού και φυσικού χώρου των Βαλκανίων, του Ευξείνου Πόντου μαζί με Ρωσία και Ουκρανία, καθετοποιώντας τις οικονομίες τους από την Κρήτη έως τα Ουράλια και από τη Ποτγκορίτσα του Μαυροβουνίου, έως τη Ερεβάν της Αρμενίας.

Να προσθέσουμε εδώ πως στις συσκέψεις, εκ μέρους της Ελλάδας συμμετείχε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, ο οποίος και προήδρευσε σε αυτές, τόσο ως ιδρυτικό μέλος της Κίνησης, όσο και «τιμής ένεκεν». Μια που η χώρα μας, μπορεί να κατάφερε το πολιτικό της σύστημα να την κάνει «περίγελο της Δύσης», στη συνείδηση όμως των χωρών που συμμετέχουν στην «Κίνηση των Δέκα», παραμένει ως  ο φωτεινός φάρος του πολιτισμού, της φιλοξενίας, του φιλότιμου, της λεβεντιάς και της αξιοπρέπειας.

Στην ομιλία του, στο κλείσιμο των εργασιών της «Κίνησης των Δέκα», ο κ. Βιτάλης αναφέρθηκε «στην ιστορικότητα της συναπόφασης, αλλά και των εξελίξεων που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ξεκινά μια νέα περίοδος για τις χώρες και τους Λαούς μας – τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΜ – γεμάτη ελπίδες για αλληλεγγύη των Λαών μας, πολιτισμό, αλλά και οικονομική ανάπτυξη.

Επιτέλους, το ζητούμενο της συνένωσης των δυνάμεων του ιστορικού και φυσικού χώρου των Βαλκανίων, με αυτόν των Παρευξείνιων χωρών και της Ρωσίας αλλά και της Ουκρανίας, μπαίνει στο τραπέζι της ιστορίας.

Δεν γυρνάμε την πλάτη στους Λαούς της Ευρώπης με αυτήν μας την απόφαση. Γυρνάμε την πλάτη στους τραπεζίτες που ελέγχουν τις ευρωπαϊκές χώρες, στις εγκληματικές επιλογές των στρατιωτικοβιομηχανικών τους συμπλεγμάτων.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Λαούς της Ευρώπης, να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια, που μπορεί να εξελιχθεί προς την κατεύθυνση και της δικής τους αντίστασης στο τραπεζικό κεφάλαιο που τρώει και τις δικές τους σάρκες – όπως και τις δικές μας – και της δικής τους αντίστασης κατά των πολυεθνικών και των διατροφικών δηλητηρίων τους. Κατά της εγκληματικής Νέας Τάξης, που με το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα που ελέγχει, επιμένει να βομβαρδίζει και να δολοφονεί Λαούς, για να τους κλέψει φυσικά τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές.

Ήλθε η ώρα της επιστροφής, στις ιστορικές και φυσικές μας συμμαχίες. Ήλθε η ώρα να μιλήσουν, οι αρχαιότεροι Λαοί του κόσμου». 

Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου