Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η αλήθεια για Ουκάρ!

22/05/13    23:41     Επιμέλεια: BLUEARENA
ukar.jpgΤις τελευταίες ώρες και ειδικότερα μετά το τέλος του αγώνα, υπάρχει μια φωτογραφία του Κεντάλ Ουκάρ που κρατά ένα πυρσό, τον οποίο και είναι έτοιμος να τον πετάξει. Φωτογραφία που κυκλοφορεί σε αρκετές ιστοσελίδες με αφορμή τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του ανεκδιήγητου Σωσώνη και που αποτέλεσε αφορμή για δυσμενή σχόλια κυρίως από ανθρώπους που ούτε καν  είδαν το περιστατικό από κοντά.  
Η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που βλέπει κανείς την φωτογραφία (και είναι φανερό ότι σκοπίμως κράτησαν όλοι το συγκεκριμένο καρέ), μπορεί να εικάσει ότι τελικά ο Γάλλος επέστρεψε τον πυρσό στην κερκίδα, απ’ όπου την δέχτηκε. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!
Η πλήρης αλήθεια είναι ότι την ώρα που ο ποδοσφαιριστής κατευθύνονταν προς την φυσούνα δέχτηκε δύο πυρσούς, ο ένας εκ των οποίων τον βρήκε στο πόδι και ο άλλος λίγο έλειψε να τον τραυματίσει σοβαρά.
Το γεγονός αυτό –όπως ήταν φυσικό- προκάλεσε τον εκνευρισμό του καθώς η σωματική του ακεραιότητα κινδύνευσε άμεσα, όμως παρά την κίνηση που έκανε να τον επιστρέψει, την τελευταία λεπτά πρυτάνευσε η λογική του και τελικά τον πέταξε στο ταρτάν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου