Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πυρσοί, βίδες και επίθεση από αστυνομικούς


22/05/13    23:42     Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
vida.jpgΜόνο όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό, μπορούν να αντιληφθούν το τι ακριβώς συνέβη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
Για όσα συνέβησαν στην εθνική οδό, μπορείτε να τα διαβάσετε στο σχετικό βίντεο με το αποκαλυπτικό βίντεο.
Στο Πανθεσσαλικό, η ομάδα βίωσε μία άνευ προηγουμένου κατάσταση. Μπορεί ο (πολύς) κόσμος του Βόλου να γύρισε την πλάτη στις προσκλήσεις του Μπέου, μιας και δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 7-8 χιλιάδες, ωστόσο αυτοί που ήταν εκεί, είχαν ένα και μοναδικό στόχο. Να δημιουργήσουν συνθήκες ζούγκλας, υπό το βλέμμα του... φιλάθλου Μπέου, που ήταν στο γήπεδο από τις 3 το μεσημέρι.
Και τι δεν συνέβη στο Πανθεσσαλικό. Οπαδοί του Βόλου επιτέθηκαν στους παίκτες του Ηρακλή. Το ίδιο έκαναν και αστυνομικοί (χαρακτηριστική η φωτογραφία του Σαββίδη, στον οποίο επιτίθεται ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Ταμπάκης), οι οποίοι θεωρητικά ήταν εκεί για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα μέτρα τάξης, ο Ταμπάκης είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Ηρακλή ότι πάνω από την φυσούνα θα υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ. Αντ' αυτών, υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.
Αστυνομικός χτύπησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο και μετά του ζήτησε συγνώμη, επειδή δεν τον αναγνώρισε (!!!!), λες και αν ήταν κάποιος άλλος, είχε το δικαίωμα να τον χτυπήσει.
Ο Ογκουνσότο γρονθοκόπησε τον Χατζηνικολάου, οι παίκτες κατά την αποχώρησή τους δέχτηκαν δεκάδες πυρσούς και κάθε λογής αντικείμενα (η BlueArena σας παρουσιάζει μία από τις βίδες τεραστίων διαστάσεων που πέρασε ξυστά από τους ανθρώπους της ΠΑΕ), ενώ επίθεση δέχτηκαν οι άνθρωποι του Ηρακλή και έξω από τα αποδυτήρια από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Σε όλα αυτά, προσθέστε και η άνανδρη επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ηρακλή, από καμιά δεκαριά οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, εναντίον του οποίου εκτόξευσαν καρέκλα.
Ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό βίντεο για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, το οποίο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα "iraklis1908.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου