Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ....απόσπασμα άρθρου από το Τρίτο Μάτι



Απόσπασμα από το άρθρο του Λεωνίδα Αποσκίτη : "Οι βαρώνοι της Σκοτεινής Τραπέζης και ο καπιταλισμός της Αποκάλυψης" στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 213(Σεπτεμβρίου).

...Το πώς λειτουργεί ο έλεγχος του νού περιγράφεται με γλαφυρό τρόπο σ'ένα διαδικτυακό βιντεάκι του Graig-James Moncur ,που παρουσιάζει, σαν "τραπεζίτης", ο Mike Daviot.
The Banker(ο τραπεζίτης): " Γειά σας...Το όνομά μου είναι Μόντεκιου Γουίλιαμ ο 3ος.
Και αυτό που θα σας πώ μπορεί να σας φανεί παράλογο αλλά όσο λιγότεροι το πιστέψουν τόσο καλύτερο για μένα διότι, βλέπετε, είμαι στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, στην μεγάλη βιομηχανία.
ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ.
Όσο εσείς παλεύατε και αγωνιζόσασταν... εμείς δημιουργήσαμε εκείνα τα πράγματα, που δεν χρειάζεστε πραγματικά: τα σπόρ αμάξια σας, τη μόδα, τις plasma τηλεοράσεις σας...
Θυμάμαι ξεκάθαρα το πώς ξεκίνησαν όλα αυτά. Οικογενειακά μυστικά από πατέρα σε γιό, κληρονομημένη γνώση που μου δίνει το προβάδισμα, όσο εσείς οι χωριάτ...εε..οι άνθρωποι κοιμόσαστε τα βράδια στα κρεβάτια σας!
"Εμείς ελέγχουμε τα χρήματα,που ελέγχουν τη ζωή σας, όσο εσείς λατρεύετε ψεύτικα είδωλα και χωρίς δεύτερη σκέψη, θα πουλούσατε την ψυχή σας για μια θέση στον ήλιο. Αυτά τα πράγματα δεν θα έχουν αξία όταν θα έρθει η ώρα σας, αλλά όσο αυτά υπάρχουν εκεί, για να ελέγχουν τις μάζες, εγώ απλά αναπαύομαι και σκέφτομαι τα περιουσιακά μου στοιχεία ασφαλής, με τη γνώση ότι εγώ τα έχω όλα, ενώ εσείς, οι κοινοί άνθρωποι χάνετε τις δουλειές σας.
"Βλέπετε σας μίλησα με απόλυτη περιφρόνηση. Αλλά το χαμόγελο στα χείλη μου με κάνει παραδειγματικό διότι εγώ έχω το όπλο της παγκόσμιας τηλεόρασης, το οποίο μας συνδέει και προκαλεί εμπάθεια... Εμείς οι τραπεζίτες και οι επενδυτές είμαστε απλά κάποιοι λίγοι. Αλλά, αν το βλέπατε αυτό, θα παίρνατε πίσω τη δύναμή σας.
"Ως εκ τούτου, συμβαίνουν καθημερινές τρομοκρατίες, για να σας κάνουν να φοβάστε. Οι πανικοί, οι κρίσεις, οι πόλεμοι, οι ασθένειες, όλα αυτά για να σας εμποδίσουν να βρείτε την πνευματική σας ολοκλήρωση. Εμείς στήνουμε το παιχνίδι και εξαγοράζουμε και τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να σας κρατάμε υποδουλωμένους στις μίζερες ζωές σας.
"Άρα βγείτε έξω και δουλέψτε, όσο το βιολογικό σας ρολόι εξασθενεί, και όταν τελειώσουν όλα, λίγα χρόνια πριν τον τάφο, θα κοιτάτε πίσω όλα αυτά και μόνο τότε θα δείτε ότι η ζωή σας δεν ήταν τίποτα... Απλά μια φαντασίωση, μια οφθαλμαπάτη.
"Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα, τα οποία δεν ελέγχουμε. Το να έχουμε δικηγόρους και αστυνομικές δυνάμεις, ήταν πάντα ένας στόχος. Να εκτελούν τις διαταγές μας, ενώ εσείς διαδηλώνετε στους δρόμους.
Αλλά ποτέ και εκείνοι δεν κατάλαβαν ότι είναι απλά "πρόβατα"(πιόνια), διότι η πραγματική δύναμη εδρεύει στα χέρια λίγων.
Ψηφίζατε για κόμματα... Τι περισσότερο θα μπορούσατε να έχετε κάνει; Αυτό που δεν ξέρατε, όμως, είναι ότι όλοι είναι το ίδιο και το αυτό.
Ο "Γιωργάκης έδωσε τα σκήπτρα στον Λουκά" και εσείς ακολουθήσατε τον αρχηγό που "τοποθετήσατε" εσείς.
Αλλά το δικό σας αίμα... κυλάει κόκκινο, ενώ το δικό μας, γαλάζιο.
Αλλά απλά δεν το βλέπετε.
Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Ένας ακόμα αντιπερισπασμός, όπως τα λεφτά και η δόξα.
Ετοιμαστείτε για πόλεμο στο όνομα της "ελευθερίας".
Εμβολιασμοί για ασθένειες που ποτέ δεν υπήρξαν. 
Επιθέσεις στα επηρεάσιμα μυαλά των παιδιών σας και ένας πληθυσμός με εμφυτευμένα μικροτσίπ (RFID) . Δεν θα φέρετε καμιά αντίσταση . Η καταστολή πληροφοριών θα σας κρατήσει στην θέση σας.
Ο αποπληθυσμός των χωριατών ήταν πάντα ο στόχος μας, αλλά η ευγονική δεν μας "βγήκε" όπως την περιμέναμε.  Ω, ναί...
Εμείς ημασταν που χρηματοδοτήσαμε τους Ναζί, αλλά μιάς και εμείς ελέγχουμε όλα τα ΜΜΕ, το τι πραγματικά συμβαίνει δεν σας αφορά.
Άρα συνεχίστε να βλέπετε την plasma τηλεόρασή σας και ο κόσμος θα ελεγχθεί από αυτούς που δεν μπορείτε να δείτε.".
(Μετάφρ. ΕΝ.ΕΛ.Ε - ¨Ενωση Ελλήνων Ερευνητών )
Απόσπασμα από το άρθρο του Λεωνίδα Αποσκίτη : "Οι βαρώνοι της Σκοτεινής Τραπέζης και ο καπιταλισμός της Αποκάλυψης" στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 213(Σεπτεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου