Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γιάννης Μπουρούσης, τέλος. E, εσείς στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο Μπουρούσης είναι!


To απόγευμα αποκαλύψαμε πρώτοι τον μπασκετομπολίστα, χωρίς το επίθετό του, (εδω) αφού υπάρχει η γνωστή απαγόρευση  για τη δημοσιοποίηση ονομάτων πριν δικαστούν κι εμείς τη σεβαστήκαμε. Φυσικά κανείς άλλος δεν σέβεται τις απαγορεύσεις και το όνομα του Γιάννη Μπουρούση, ...
φιγουράρει τώρα σε χιλιάδες σάιτς και εφημερίδες, εκτός φυσικά από τοΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που είναι λαλίστατο σε όλα τα ονόματα, εκτός αν αφορούν τον Ολυμπιακό. Όπως ακριβώς προβλέψαμεεδώ και τους κάναμε πλάκα. Για να καταλαβαίνετε πώς ακριβώς λειτουργούν τα "καθεστωτικά ΜΜΕ". Πού να τους λέγαμε να γράψουν και για τον εύσωμο πρόεδρο !!! Αυτή είναι η δημοσιογραφία. Όλοι δίνουμε εξετάσεις όμως, έτσι;
Τουλάχιστον, να μη μας κάνουν μαθήματα δεοντολογίας, οι "δημοσιογράφοι". Αρκετά !

Η είδηση από την Ελευθεροτυπία:

Πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μπουρούσης να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν επιβεβαιωθεί η συνομιλία που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Σ’ αυτήν, φέρεται να ζητάει ένα «φάρμακο» ενόψει των τελικών της Α1, ενώ εκφράζεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.


Ο σέντερ του Ολυμπιακού λέει στον γνωστό παράγοντα ότι του τελείωσε το φάρμακο και πως χρειάζεται νέο στα μέσα Μαΐου. Ο Μάκης Ψωμιάδης του απαντάει ότι θα το έχει κανονικά. Από κει και πέρα, σχολιάζοντας το ντέρμπι που μόλις είχε περάσει με τον Παναθηναϊκό, ο Μπουρούσης είπε για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Ηρθαν οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ... κι έφυγα»!

Όπως είναι λογικό το κλίμα για τον Καβαλιώτη σέντερ έχει γίνει βαρύ και ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις, που λένε ότι αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη συνομιλία πιθανότατα ο Γιάννης Μπουρούσης να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (είναι να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2011-12), ωστόσο υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μείνει ελεύθερος αν ο Ολυμπιακός τον αποζημιώσει με 200 χιλ. ευρώ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=287188

Δημοσιεύθηκε στο taxalia 24/6/2011

2 σχόλια:

Σωτήριος Καλαμίτσης είπε...
Αυτός και όλοι οι άλλοι είναι οι υπεραθλητές. Τα πρότυπα της νεολαίας. Μόνον έτσι εξηγείται πώς τρέχουν σαν μηχανάκια επί τόση ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου