Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το σύστημα είναι βρωμερό και εγκληματικό ρε! Ξυπνάτε !

 

Είδατε πώς με τη βοήθεια των ακροαριστερών χαφιέδων μεταφέρουν  το κέντρο της ενημέρωσης από τη Βουλή, στους δρόμους; Κανείς δεν ασχολείται με το μνημόνιο (που θα ψηφιστεί!), όλοι ασχολούνται με τι φωτιές...
Ο ελληνικός λαός δεν μάσησε στην τρομοκρατία. Έδωσαν τα ρέστα τους οι τραπεζίτες σήμερα. Έχωσαν χρήμα με το τσουβάλι στις εφημερίδες για να στηρίξουν το μνημόνιο. Αλλά ο λαός ..
δεν μάσησε. Οπότε έβγαλαν το μεγάλο όπλο, τα γνωστά σκατόψυχα κοπρόσκυλα, τους κουκουλοφόρους. Σας εξηγήσαμε χιλιάδες φορές τι ακριβώς είναι αυτά τα κατακάθια. Σας προετοιμάσαμε ότι θα δράσουν σήμερα. Σας είπαμε ότι θα νικήσουν. Πάντα νικάνε γιατί είναι εκπαιδευμένοι κι έχουν τη συνδρομή και τη βοήθεια της αστυνομίας. Αυτούς τους αφήνει η αστυνομία να κατεβαίνουν από τα στενά με το όπλα. Αν εσείς δοκιμάσετε στην επόμενη διαδήλωση να κατεβείτε κρατώντας έναν κασμά στο χέρι για να τον καρφώσετε στο κεφάλι του τσόγλανου, που για μια δόση που του δίνουν τα αφεντικά του καίει όλη την Αθήνα, θα δείτε την σφαίρα του αστυνομικού να έρχεται κατά πάνω σας.
Θα το ξαναπούμε ωμά:ο μεγάλος εχθρός των Ελλήνων είναι αυτοί οι σκατόψυχοι κουκουλοφόροι. Οι χαφιέδες ξένων συμφερόντων. Αυτοί είναι ο ένας και μεγάλος εχθρός. Αυτά τα κοπρόσκυλα, που συντονίζονται από κέντρα εξουσίας. 
Και πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και να θέσετε στους πολιτικούς που ψηφίζετε, γιατί τόσα χρόνια, αυτά τα σκατόψυχα ορκς, δεν τα τελειώνει το κράτος, ενώ αυτοί ανενόχλητοι πάντα, τελειώνουν το κράτος.
 
Δημοσιεύτηκε στο taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου