Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η συμφωνία του ΗΡΑΚΛΗ με την Turkish Airlines πονάει....Πολλούς !!

turkish-airlines
Ήταν γνωστό από καιρό λοιπόν, πως ο Ηρακλής και ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Παπαθανασάκης, είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines για μια ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών.
Η συμφωνία αυτή τελικά είναι γεγονός και όλες οι φήμες των προηγούμενων ημερών επαληθεύτηκαν, ο Ηρακλής θα έχει ως κύριο χορηγό την Turkish Airlines. Η χορηγία αυτή απογειώνει την ομάδα καθώς εκτός από το ζεστό χρήμα, που θα μπει στα ταμεία της ομάδας, η είδηση αυτή ακούγεται παντού όλοι μαθαίνουν τον Ηρακλή σε όλα τα μήκη της γης, όλοι βλέπουν την ομάδα που διαθέτει υγεία παντού να έρχεται πιο δυνατή από ποτέ.
Εν ολίγοις λοιπόν η συμφωνία με την Turkish Airlines, πονάει πολλούς καθώς όλοι εχουν κρατήσει μια κομπλεξική στάση στο θέμα αυτό, είτε αντίπαλοι από την Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα, και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ξεκάθαρος, γιατί αυτοί δεν μπορούν να κλείσουν τέτοια συμφωνία, και ήρθε ο Ηρακλής της Β” Εθνικής και πήρε τέτοια χορηγία.
Δεν πειράζει λοιπόν ότι και αν λένε η ζήλια και η ψώρα θα τους φάει, ξύδι εσείς στα άστρα εμείς με την Turkish Airlines.
Επιμέλεια Δημήτρης Δικαιός.
www.bluenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου